Fredagkväll (v)

Dagen startades helt underbart - Med sovmorgon ända tills 09.00, jag trodde jag drömde. Både jag & Vince va superlyckliga när vi gick upp. Kändes verkligen som det skulle bli en super fredag (och det har det varit också:)

När vi gjort oss klara körde Magnus iväg oss till Öppna förskolan..först va vi där en stund med de lite större barnen. Vince va alldeles fascinerade av en kille på 1½ år. Han tittade på honom heeela tiden, släppte honom inte med ögonen 1 sekund, kröp efter honom vad han än gjorde.. och satt & log hela tiden. Så himla gulligt verkligen - Märker ofta att han ser upp till killar som är lite större än han.. Hihi, lära sig allt dom gör!

Så vi var där i princip hela eftermiddagen. Han däckade så fort jag la ned honom i vagnen. Då hade inte han sovit sen han vaknade. Han vakna ju så sent liksom.

Jag knallade iväg till Kungs och hitta lite söta saker på Hm som jag alltid gör - Jag tittar inte ens på kläder till mig själv längre. Är jag shopping sugen så shoppar jag till min lilla kille. Mycket roligare :-)

Fick väcka honom så han inte skulle sova för länge. Tog bussen hem och åt mat och busat en massa.
Sen slockna han som en stock och jag har göttat ner mig i soffan med choklad, chips och dipp.
Underbar fredag. Nu: Let's dance. Gillar egentligen inte det med den är ju en tradition på fredagar :D Hihi

--
((hoppas människor kan lära sig ta ansvar snart, och ta hand om det bästa dom har: sina barn. dom förtjänar det))

IDAG HAR --- VINCENT--- NAMNSDAG. Visste inte det förräns en mamma på Öf sa det. Lill-killen!
Hoppas ni har en trevlig kväll. Tänd ljus & unna er massa gott. Måste man på fredagar iallafall (många vill ju bara på helgerna) så man orkar med veckorna sen !!

Köper alltid såna där gosiga grejer (va det nu heter) som man sätter på fötterna när det kommer
in med nya motiv. Är riktigt besatt i dom, såå mysigt! Köpte även mössa.. Mösso-man som jag är.
Supermysig vårmössa som hade kommit in. Undra hur många jag kommer köpa till denna våren? Haha och mockasiner som är väldigt behövligt =)


Kommentarer
Postat av: Lina

Den här är bred nog för en person och räcker till nästan hela kroppen, mina fötter får jag dra upp lite om dom ska värmas :) Helt underbart skönt att ha nu på vintern. Fortfarande varmt när man lägger sig igen efter att ha stoppat in nappar på natten, man slipper frysa efter duschen o.s.v :)

2010-01-24 @ 09:34:52
URL: http://www.adperpetuum.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0