Hemmadag!!!

Hello - Jag håller på att lagar mat till Vincent, och han håller på att somna i spjälisen.
Han lagt han där i 2 nätter nu och han somnar själv. Så skönt. Att jag inte prövat det innan!? (In your ass, till alla er som tror att dom inte kommer somna själva bara för att dom sover med sina föräldrar eller att man vaggar dom till sömn. Jag tror att det är därför han somnade själv så himla lätt. Bara för han blivit trygg genom det sättet)

Föressten så vaknade han kl 06, trots att han somnade 17.40 igår kväll.. Så himla skönt.

Vi har iallafall en riktig hemmadag idag. Det var längesen. Han behöver va hemma & få sina rutiner, inte bara slit & släng. Jag märker att han tycker det är roligast att va hemma också. Ibland när vi är ute o går blir han jätte ledsen och så fort vi kommer in blir han glad. För det enda han vill göra är att krypa omkring, gå med gå-vagnen och runt möblerna. Han HATAR att va stilla eller sitta fastspänd någonstans. Att byta blöja eller ta på ytterkläder är en brottningsmatch utan dess like :P Hahaha.

Nu ska jag passa på att vila lite. . .  Maria kommer snart hit & hälsar på också!!

ÄNGLALOCKAR♥    --- Vi leker massa på rummet! . . En riktig bus är han.
   

 


Kommentarer
Postat av: Emma

Åh tack så hemskt mycket =) Mitt hår är skit knasigt så den enda blonderingen som tar på mitt hår är intensiv blondering. Har den blåa kartongen (kommer inte på vad den heter) poly något kanske?? Hehe och sen körde jag i lite silverschampo efteråt! Men man måste nog bara vänja sig vid det mycket ljusare för det tar alltid några dagar men sen är jag nöjd, hihi

2010-01-19 @ 14:41:50
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Nicole

Vincent är ju en riktig goding! =0) Kan tänka mig att han börjar få en hel del humörsvängningar nu? Melvin fick det strax innan han fyllde 1. Sen blir det bara värre. Hahaha! Men det är roligt att se utvecklingen.

Vet inte riktigt varför jag inte har facebook. Har inte orkat bara tror jag. Har skaffat alla såna sidor från lunar-myspace o.s.v. Men fler har tjatat så jag får kanske skaffa fb snart... =0)

2010-01-19 @ 20:59:37
URL: http://nikkilife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0