Jessica!! Du tog orden ur munnen på mig. Kunde INTE sagt det bättre själv:



"
Ibland kan folk säga till mig att jag måste gå ut och roa mig själv och att jag gör det för sällan, att jag antingen grejar hela dagarna eller är mamma.
Men det där resonemanget kommer jag nog aldrig förstå mig på. Jag (eller vi) har valt att skaffa barn och därför väljer jag att vara med min son så mycket jag kan och det är knappast något jag mår dåligt över, snarare tvärtom. Jag njuter som sagt!
Jag har försöker träffa mina vänner och umgås så mycket det går och ibland är Vince med och ibland inte.

Sen är det så klart mega kul att gå ut på party och släppa loss i mellanåt och är jag sugen på det gör jag det.
Men jag tycker absolut inte man ska gå efter någon oskriven regel att typ: Nu Emily har du inte varit ute och supit på flera månader nu måste du gå ut och roa dig!".. Whaaat?!? Måste jag tyyp!? Roar man sig bara om man festar?!?
Jag roar mig när jag är med min familj också. De låter ungefär som att de skulle vara ett helvete bara för att man inte går ut och festar jämt så som man gjorde förr innan man fick barn =S haha

Hhmm nä, jag blir bara så fundersam ibland när jag titt som tätt får de där "gå-ut-och-roa-dig-kommentarerna". Jag lovar mitt liv är fullkommligt underbart som det är och känner jag för att gå och festa/dricka så lovar jag att jag ser till att göra det. Det finns ingen som stoppar mig men det är inget jag prioriterar varje helg men självklart ibland när jag känner för det! Man blir en ny människa när man får barn, och jag är glad att jag prioriterar Vincent framför massa fester hela tiden"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0