fredagsmys måste man hålla sig vaken till !! (-:

God kväll   !!

Idag har jag gjort lite ärenden.. Tog bussen ner till Sjukhuset förut för att ta massa blodprover. Har tid hos min läkare på Spenshult på onsdag och dom ska ha resultaten tills dess.

Vidare till banken för att hämta ut pengar (Glömt mitt kort i Thn) . . Äta lite snabbt, handla mat inför helgen.. Sen släppte Magnus av Vince och Emma hämtade upp oss och vi åkte ut till Frillesås för att kika in hennes ljuvliga nybyggda hus ute på landet . . Där har Vincent ätit grus & stenar, vi har fikat, skvallrat.. tittat på katt, ankor & kossor.. Promenerat runt på grusvägarnaa där ute på landet -- Jag har blivit en helt annat människa.
Så där vill jag bo med min son, vill att han ska andas in frisk lants luft ! Att han ska kunna springa runt på ängar och gräsplättor helt fritt och ofarligt. Att han ska se den vackra naturen varje dag (Även om man kanske inte uppskattar det förrens i min ålder. Jag har precis lärt mig, och det är underbart att kunna se allt vackert - Hahahaha)

Så tog vi bussen hem för en liten stund sen.. Vi ska strax grilla marinerade kotletter, champinjoner med Hasselbagspotatis & Tzatziki till. . Med feta-ost sallad !! Åååh så gott det ska bli. . .

Jag är så otroligt trött att jag håller på att somna ståendes. Har varit svårt att hålla sig vaken idag.
Vill bara lägga migggggg *Gäsp gäsp gäsp*. Men lite fredagsmys får man väl hinna med först!?


Kommentarer
Postat av: Anonym

åh det va jätte mysigt när ni va här =) får vi verkligen göra om!! Vince är en otroligt underbar unge Emily!! Fan va ni måste vara lyckliga som har en sån underbar liten kille <3

2010-06-22 @ 11:15:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0