Härliga underbara S o m m a r !!<3:)

Oooj va dåligt bloggande . Men det är sommar, barn & jobb som tar all tid nu!

I veckan har jag jobbat. . Även på fredag FM, när jag kom ut från jobbet så brände solen. Mötte familjen, vi tankade, köpte med lite fika att ha i bilen och körde till Trollis.
Stannade på vägen och köpte lite cider, öl och rosévin. . Även Baja Päron i försenad Morsdagpresent. Ha ha ha!

När vi kom fram mötte vi upp mamma och några till och satte oss på strandgatan i solen.. Fikade och tog oss en kall cider/öl- - Åkte sedan hem och åt grillad kyckling, kamben, potatissallad, grönsallad osv. .
Sem satte vi oss på en filt utanför med Hanna och drack Rosé med jordgubbar i, oh några cider. Får passa på när man är hos sina föräldrar vetu =)
Satt och tjöta & lyssna på musik innan det var nanedags - Myspysigt när solen lyst hela dagen!!

På lördagen fick man sovmorgon och sedan tog vi en promenad i solen till Utebadhuset. . Där spenderade vi hela eftermiddagen.. Jag & Magnus doppade oss och hoppa från trampolinen. Jag är imponerad över mig själv sån badkruka som jag är. Men är man väl i så är det sjukt skönt..
Vi åt glass. Vince åt upp heeeela min tiptop- strut - Träffa en massa kompisar där också!

När vi var färdiga åkte vi och handla med oss grillat och massa annat och åkte ut till stugan vid Vänern (Gardesanna) där vi tog oss en kall cider igen och grillade massa gott. Solen lös och vince sprang runt hela fritt på gräset utan blöja och lekte .. helt överlycklig tills han stupade. . Vi promenerade till stranden och kikade runt. .

IDag vaknade vi och gick ner till stranden. . Promenerade längst grusvägarna.. Lillen fick klappa hästarna och var helt extas. . Sen satt vi med hink & spade på stranden, gungade, solade. Osv osv ! !
Sen åt vi lite mat i stugan igen innan vi var helt slut och åkte hem...

Gick bra med Vince på vägen för en gångs skull för han har börjat hata åka bil. För mycket spring i benen!
Hemma så plockade vi upp, slängde in tvätt. Magnus åkte och handlade en hel del så nu ska vi laga Fläskfilegryta till kvällsmat med färsk citron pasta till. . . Mumsi ! !  Lite senare ska vi bara ligga halvdöda i soffan framför Ängla gård oh äta Chips, dipp & godis. . (Ja, jag är gotte-sugen=D)
Jag vill verkligen bo i ett hus/radhus där Vincent kan springa runt helt fritt och njuta.. med sin pool, rutchkana, gunga, sandlåda, studsmatta och få va fri ! ! Han njuter sååå - Så fort man bara kan så ska det bli av!
Man själv kan bygga ett staket runt oh bara slappna av också utan att oroa sig!

Jaja.. Börja med den goda maten nu dåå!! Tjohoo.
Från oh med nu är Mangan Papi-ledig !=) gIssA om han är lycklig? ;)






























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0