Bara lite småtjöt

Godkväll..!! Jag märker att blogginläggen blir lite glesare. Jag vill helst inte sitta vid datorn när lillen är vaken & numera har vi infört så han sover middag en gång om dagen så det blir inte så mycket! Men ska försöka bättra mig, om nån nu ens bryr sig. Hahaha! Kul & skriva av sig är det ialf & att även kunna blicka tillbaka vad man gjorde förut.

Kört en heldag hemma. Kändes skönt eftersom vi grejat så mkt i helgen. Vince va såå glad efter att vi varit iväg hela helgen och allt vi gjort på söndagen när vi kom hem igår. Tog av han alla jobbiga kläder så han fick va nakenfis på ett stort täcke framför teletubbies en halvtimma. Han tjöt av lycka =)=)

Dock blev han lite rastlös vid 16tiden idag efter att vi varit inne hela dagen så vi drog ner till stan & handla lite som vi missa igår. Gick till bibblan & lämnade in en film jag hyrt & där fick han leka i 2 timmar innan vi begav oss hemåt igen. Då hade det gråa trista & regniga vädret bytts ut mot klarblå himmel & vårsol, ljuvligt!<3

När vi kom hem så blev det pyjamas & välling. Imorse vaknade han förresten senare än va han någonsin gjort:
9.30 - Herregud alltså. Visst är det 8.30 egentligen men det är också jädrigt sent när han somnar vid 7-tiden på kvällen. Man får nästan dåligt samvete!

Föreessten är det Såå härligt att Vince fick plats på Brittalenas dagis, endast typ 100 meter hemifrån. Bara upp för en backe & in i villaområdet - Underbart. Fr.om augusti :):)

GODNATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0