Familjedagslördag!

En spännande period just nu. Vincent lär sig mycket saker & det är så himla kul att se.
Han är även mycket bestämd. Får han inte som han vill (pillra i kontakterna, suga på toaborsten, slänga kontrollerna i golvet, klättra upp i soffan & dra ut datasladden så den går sönder igen) så slänger han sig baklänges och skriker och vrålar. Jag som är en liten mamma-nörd får fruktansvärt dåligt samvete som alltid när han blir ledsen men vissa saker får man ju faktiskt hålla fast i . Man får ju inte göra som man vill med ALLT! :)

Sen tror jag inte det är "bra" att tjata, gnata och säga "Nej nej nej" till allt. Vissa saker som egentligen är helt onödiga.. Va gör det oss egentligen om det sipprar ur lite vatten ur pipmuggen & plaskar med händerna? Är det farligt?
Nej.. Förmodligen så tycker han det är spännande och det gör ingen illa. Man får välja sina strider.
Sen när det kommer till att bete sig illa, vara odräglig, slåss, bitas, rivas kommer aldrig komma på frågan i detta hemmet =D Som sagt tror jag att man får mycket mer trevliga dagar tillsammans om man istället kommunicerar och väljer sina strider - AMEN :D HAHAHA. Lite tankar sådär bara!

--

Idag skulle det bli en badhus dag med solning. Men det var tydligen stängt! Så kanske åker vi till Lek&Buslandet.
Jag vet att han är liten men eftersom det inte är så långt ifrån oss så har dom ju en rolig "Baby-hörna" med bollhav osv. Eller så följer vi med svärmor till Onsala dit dom ska flytta & promenerar omkring där runt havet!
En riktig familjedag ska det iallafall bli!





((Här satt han när vi kollat bort en sekund, guppandes & dansandes alldeles överlycklig.
Hahaha . L i v s fa r l i g t ))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0