Helgavslut

New Moon var helt fantastiskt fin - Åh för den underbara underbara kärleken! Man blir helt ifrån sig. . .
Sååå ljuvligt!!!



--

I förmiddags gick jag faktiskt & tog mig en nap tills kl 13. Det var längesen jag gick & la mig sådär på dagen nu. Gjorde jag jämt förr men nu har man mycket & göra, uppenbarligen=)

Har varit på Roadtrip idag. Åkte ut till Anneberg & vidare ut till skogarna. Åkte många många km in på grusvägarna & kolla på hus. Jätte spännande! Jag kan också tycka att det är jätte mysigt att bo i ett hus *en liten bit* in på en grusväg. Men flera km, nästan en mil? Tänk om man glömt köpa något på kvällen o ska åka så långt & sen när man väl kommit ut på "stora vägen" så är det ändå långt till affären sen. Om nåt händer ens småbarn. Tar lååååång tid innan en ambulans kan hitta eller komma in där. Jaja, roligt ialf =) Det guppa så mkt så Vincent somnade. Hihi!



Varit hemma hos Vincent's gammelmormor & ätit middag (där han levde rööövare värre än nånsin. Skulle ha allt porslin. Som de gamla har ÖVERALLT.. och alla saker överallt överhuvudtaget. PUH. Va helt slut efteråt) Även varit ute & gått.
En helt underbar familjehelg har det varit. Imorgon är det vardag igen. Vi ska ringa Barnmottagningen & kolla om vi får nån tid för & kolla om öroninflammationen är helt borta. Sista pencellin dagen var nu i lördags men han kliar sig fortfarande i öronen!! Så man vet att det säkert är veck nu äntligen
Magnus jobba och jag ska skriva in mig när han är ledig så jag får jobba då!

Ne nu ska jag vänta på BALLAR AV STÅL < Sjukt roligt!!!

  mammas fina änglalockar  

    

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0