Inskolningsdags

Goddaggg..
Vid 10 gav vi oss av till Dagis för första gången för att skolas in.. Var mest lite information & sådär idag så vi var bara där en timma! Sen ökar det på till 3 timmar & sådär. I 2 veckor ska jag vara med honom där & det känns tryggt. Så fort jag gick någonstans så sprang han efter & kollade vart jag var, så jag inte skulle försvinna =/*Snyft*.. Att han ska behöva tro att hans egna mamma överger han. Förjävligt. Min lille lille bäsebäs! ♥

Han älskade iallafall alla barnen, dom stod och knackade genom fönsterrutan åt varandra :) Och Vincent åt modell-lera. Haha!

På väg till Dagis


Igår cyklade jag förbi Närakuten efter jobbet. Hade ganska så ont & var jätte stel. Ringde min mottagning på dagen och jag skulle få recept på eftermiddagen. Sen ringde sköterskan på Ef och sa att det inte finns nån läkare alls där förrens nästa vecka. Nähe? Ska jag gå & ha ont i en vecka?. . Ja, du får söka akut om det inte går över.
Tack så mycket för det, det var det förtroendet! Har alltid älskat min mottagning där. Men nu skiter dom i om man har ont i en hel vecka - Jävla sjukvård!

Jaja jag fick ialf smärtlindring & recept på Akuten där dom var jätte goa. Jag fick gå före 2 timmars kö och fick det direkt! Gulliga, så nu klarar jag mig 1 vecka iallafall!

Nu ska lillen sova efter Dagis-trippen. Jag ska laga mat tills Mangnus kommer från skolan & sen ska jag jobba kväll!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha en bra kväll på jobbet & hoppas att du inte har allt för ont! Kram angelica

2010-09-01 @ 13:30:46
URL: http://angeliiiicaaa.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Åhh va roligt det måste ha varit för Vincent =)<3

Den lilla sötisen.

Hälsa alla !

2010-09-01 @ 15:30:32
URL: http://sweetmattiss.blogg.se/
Postat av: Nicole

Leggingsen är köpta på Gina Tricot för 99 kr/st. Billigt och bra. =0)

2010-09-02 @ 16:40:58
URL: http://nikkilife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0