Lösenord?

Jag har nästan ingen lust att skriva något här - Ännu mindre att lägga in bilder. När man vet att folk snokar för att vara elaka, göra sig lustig över en & för att snacka skit. Hade jag bara skrivit om mig själv, så fine.. Men jag har faktiskt en familj att tänka på, som är helt utsatta och inte kan försvara sig. Det gör ont att det finns så mycket sjuka människor där ute.. som inte kan glädjas med att andra har det bra & är lyckliga. För att deras eget liv inte blev så bra som dom ville. Men vet ni va? Livet blir precis va man gör det till. Man kan kämpa sig till det mesta, och vill man se saker positivt så blir det positivt.. Dessa människor ändrar sig aldrig. Dom växer liksom inte upp, som vi friska människor gör.  Ingen ska låta sina sjuka patetiska liv gå ut över oss.
Någon som vet hur man lösenordsskyddar sin blogg...?

Detta känns inte alls kul längre. Man vill ju gärna få nya kontakter osv, genom bloggen med andra som har barn. Kunna byta erfarenheter osv. Men det verkar inte kunna gå. Inte när världen ser ut som den gör.
Visst. Det är upp till en själv om man vill skriva ut saker på nätet eller lägga ut bilder. Jag gör det för att jag tycker det är kul. Jag har flyttat en bit från mina nära & kära. Det är kul för dom att följa oss genom bild och text. Allt kanske inte alltid kommer med när man pratar i luren. . Dock tror man ju inte att människor vill titta bara för att va elaka - Men det är ju tyvärr så världen ser ut. Människor är inte snälla - Därför får dom läsa som jag litar på hädanefter..
Inte ens tidigare val av umgänge i livet. Som är så besatta av ens liv att dom inte  kan låta bli en fortfarande..
Jag måste ha satt en stämpel för alltid i era liv. Och några andra som är så besatta av att vilja vara som en.. frågar om allt för dom vill ha det likadant, göra likadant. Har alltid tagit mina gamla avdankade ex, och hade gärna varit med min nuvarande också om de fått chansen.( Bra vänner va? Men jag har äntligen hittat en bra kille.. så han skulle tyvärr aldrig ens röra er med tång.) För dom är så osäkra på sig själva. Vet att dom gör dåliga val i sina liv. Både i sina & sina barns liv. Synd att vissa barn får leva i såna familjer som dom får göra.
Och sen vill ha det som jag har det. Tyvärr: Jag skulle hellre dö än att göra narr av mina barn, jag skulle trösta ifall dom var ledsna, inte skrika. Jag väljer inte uteliv före att vara hemma med barnen. Och jag skulle inte prioritera eller älska mitt ena barn mer än det andra. Jag skulle aldri behandla mina barn dåligt. Jag skulle helt enkelt inte va en så dålig förälder som ni.
För att jag är helt enkelt världens bästa mamma för min son. För att jag blir aldrig som er ! Och det vet ni, det är nog det som gör mest ont inombords på er.
Och sen vill ni ha en inblick i mitt liv för att kunna prata? Med andra obehöriga. Som absolut inte har med mitt liv att göra? - Tyvärr. Det bjuder jag er inte på, inte längre...

Så ni som läser , som jag känner och vill ha lösenordet. Säg till så snabbt som möjligt!

Kommentarer
Postat av: Emma

jag läser ju din blogg emmis =) men jag förstår dig!! hoppas inte de e nåt allvarligt som hänt?! Du går in på översikt o sedan inställningar så står det lösenordsskydda min blogg.. kram på dig!!

2010-09-05 @ 13:18:57
Postat av: Nicole

Om jag får så fortsätter jag gärna läsa din blogg. Inte för att prata om er utan för att se vad som händer i erat liv. =0) Hoppas det är bra med er annars. Puss å Kraam

2010-09-05 @ 13:44:40
URL: http://nikkilife.blogg.se/
Postat av: Lina

Vet inte vad folk har sagt men jag förstår att det inte är roligt att öppna upp sitt liv när endel tar det som en chans att snacka skit.

Jag fortsätter gärna läsa om jag får, älskar att läsa om allt mysigt ni har och all kärlek ni delar i familjen. Tycker att det är inspirerande, precis som jag också tyckt när jag läst om hur dålig du varit och hur du ändå vänt livet till något så underbart.

2010-09-05 @ 14:18:08
URL: http://www.adperpetuum.tk
Postat av: Martina

Tråkigt! Synd att du ska behöva lösenordsskydda bloggen pgr av det, speciellt eftersom jag läser din blogg ibland.

2010-09-05 @ 14:43:43
URL: http://martinag.blogg.se/
Postat av: Malin Larsson

Hej!

Jag hoppas att kunna fortsätta att läsa din blogg, då jag nyligen hittade den när jag sökte på din (& min sjukdom. Jag har lite frågor och funderingar och hoppasa att jag kan få komma i kontakt med dig via mail? //Malin

2010-09-05 @ 14:48:15
Postat av: Sara

Hej! Jag har följt din blogg länge, innan Vincent och kommenterar ibland. Jag gillar din blogg för den är personlig och mysig och man ser verkligen genom datorn hur mkt du älskar din son. Jag skulle gärna vilja fortsätta läsa, men förstår om du vill hålla dig inom familjen. Massa Kramar till dig!

2010-09-05 @ 17:11:52
Postat av: Emma

Jag vill fortsätta läsa och är ingen elak nyfiken människa ;-)

2010-09-05 @ 18:33:10
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Katja

Hej Emily..



Jag vill gärna fortsätta läsa din blogg om jag får.. Tråkigt att det finns folk som inte kan hålla sig till sitt bara och att du behöver lösenord.

Man blir så glad när man läser din blogg.. Man både läser och ser på bilderna hur mycket du & Magnus älskar Vincent.. Så hoppas som sagt att jag får fortsätta läsa.. Kram Katja

2010-09-05 @ 20:30:09
Postat av: Sanna

Ett tips är att inte ha den sökbar på ex google, då är det fler som "hittar" bloggen. Så, tips - byt bloggadress och se till att den inte är sökbar. Då kan du fortfarande skriva utan lösenord om du vill, och skriva kommentarer hos folk. Visst, det går att söka hos andra på din bloggadress och det du skriver där, men inte på ex Vincent eller vad du nu skriver om.



Lycka till hur du än gör! :-)

2010-09-05 @ 20:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0