FarmorTajm

Inatt har jag lyft upp & ner Eddie från min famn & bröst säkert varje halvtimma. Han vaknar oftast till när han inte får sova i famnen. När vi väl somnat in vid 6 så vakna Vince av Magnus väckarklocka.
Kändes som döden va nära!!

Vincent's farmor kommer och hämtar honom om en stund så vi får sova några timmar + att det är skönt för honom att komma ut lite. Får så dåligt samvete när vi inte kan va ute och leka. Är ju massa minusgrader och går inte & ha en nyfödd bebi ute då. Magnus jobbar till 16 idag också annars hittar ju dom på saker. Jag längtar sjukt mkt efter ljusare & varmare tider - Utevistelse hela dagarna!

Den andra lilla krabban hänger ju vid tutten dygnets timmar, eller i min famn. Haha, ja det är inte lätt att va hemma själv med 2 småbarn när man sitter inlåst och inte kommer ut. Hade vi kunnat va ute så hade Eddie sovit i vagnen och jag hade varit lite fri från klistermärket & kunnat ägna lite mer tid för Vince... Hihi, missförstå mig inte - Det är mysigast i världen att ha en liten bebis på ens mage. Men jag får dåligt samvete för det, som för allt annat.

Så nu kommer Vincent ut och får leka med Vovven och gå till lekparken, och vi kan sitta och amma utan dåligt samvete - Perfekt :-D!!

"MIII" (Min) ropar Vincent åt Eddie... :)<3



Kommentarer
Postat av: Emmis

Guuud va fint!! MYS!!

2011-02-14 @ 15:07:32
URL: http://emmazorro.blogg.se/
Postat av: Iveralba

Excellent site!

2011-08-31 @ 17:16:54
URL: http://iveralba.blogbloc.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0