L Ö R D A G.


Och denna morgonen är jag  T I R E D . . . .
Somnade nog runt 23-snåret igår (vilket är sent för att vara mig nu för tiden). Sen så har Lill-lurven velat ligga på mamman och mys-sova + äta heela tiden :-) Väldans mysigt såklart, men efter ett tag så är det skönt att få byta ställning = ligga på mage = det bästa jag vet. Så försökte lägga över honom i Babykorgen. Efter ett par minuter hörde jag en mini-gris ligga och knorra, så fick han komma till min mage igen, han somnade. Jag bärde över, han knorrade och så höll det på. Haha, tillslut gav jag upp att lägga över honom. Bara man får sova liksom...

Men vips så var klockan tydligen 06 och då kom en pigg nyvaken kille inspringandes här och ville få upp oss.
Haha, dödsångest var bara förnamnet! Försökte få han att dricka välling och titta på Pippi så jag fick sova en kvart till men han gilla inte att mina ögon åkte igen och klappa mig på kinderna. Haha.

Plötsligt så kunde Eddie ligga och sova hela själv i flera timmar - Mycket underligt :-P
Men men vi får ta oss en förmiddagsnap nu om en stund när Vince ska sova. Va fasen tar man sig till när barnen slutar sova middag?

Lördag är det också - Mysmysmys. Den stora älsklingen jobbar till 16.00, då ska vi åka för att handla lite gott. Nån god mat och Melodifestivalen ikväll. Jag är så lycklig <3 Kommer bara våren snart, så kan man bli ännu lyckligare utan att sitta instängd här!! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0