35+0

Aaah. Jag står fan inte ut. Kan typ inte gå, inte ta på mig byxorna på vänster sida, sockarna. Kan inte lyfta upp benet i sängen, över badkaret. Det här börjar mer och mer lika min förra artros-höft. Ska det hända igen nu när jag inte tagit sprutorna eller är det foglossning? Hoppas hoppas hoppas.

Kan inte ligga ned med rakt ben i sängen, inte med böjda. Spelar ingen roll vad jag gör. Bara gråter och skriker och kan inte finnas till i princip. Det blir värre och värre hela tiden för varje dag.
Jag överlever inte mer. Är så trött på smärta i mitt liv.

Idag tänker jag ligga i sängen hela dagen. Vad det nu hjälper för det gör lika ont där, men då slipper man kämpa runt iallafall. Vincent skrattar åt mig när jag haltar runt och skriker. Och han passar på att utnyttja mig för han springer iväg när vi ska byta blöja eller göra annat för han vet att jag inte kan jaga honom. Rackarunge ;P

Hallonbladste ska jag dricka nu.
VECKA 36.

Kommentarer
Postat av: Lina

Kan dom inte sätta igång dig istället när du har så ont? Barnet är ju ändå "färdigt".

2011-01-08 @ 12:13:47
URL: http://www.adperpetuum.se
Postat av: Jasmin gravid vecka 35 med lilla Milo

Hej vännen!



Ush jag har en väns vän som också har reumatism och som fick gå utan sina mediciner under graviditeten, förstår inte hur man står ut, för mig har vissa dagar varit en kamp, men kan verkligen förstå din smärta, jag kan nu lyfta benen över badkaret mm men deet var värre i början vid vecka 20-34, nu har det blivit bättre.... Jag lider verkligen med dig!!!



Tänker på dig!

kram!!!

2011-01-08 @ 13:20:50
URL: http://jasminsnall.blogg.se/
Postat av: Tina 22 år - gravid vecka 35

Nämen usch då :/ Måste du verkligen gå tiden ut? Kan dom inte sätta igång dig eller snitta dig så du inte måste kämpa runt med det här i flera veckor till?

2011-01-08 @ 13:58:01
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Lina

Håller tummarna för dig!

2011-01-08 @ 16:14:58
URL: http://www.adperpetuum.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0