Bär-Sjal (v)

Ååh .. Är så glad. Har fått en bär-sjal idag. Har tänkt mycket på att skaffa en sådan eftersom jag är såå rädd för att bli sittandes i soffan och bara ägna tid till bebisen. Jag är livrädd för att Vincent ska bli avundsjuk och tro att mamma struntar i honom (och i början så är det ju bara amning hela tiden. Iallafall när Vincent va bebis. Han ammade nog varje halvtimma, dagtid.)

Bebisen får hud mot hud och närheten som den behöver. Man kan ha bebisen liggandes, ammandes i sjalen och ha båda armar fria och behöver därför inte sitta bunden i soffan dygnet runt som man kunde göra när man hade sitt första barn. Jag tänker som så att bebisen inte förstår så mkt av uppmärksamhet och dyligt i början. (Självklart ska den få det..hihi) utan är glad bara den får närhet och bröst men Vincent därimot vill ha ens uppmärksamhet dygnet runt och jag tänker försöka ge honom mest tid i början så han inte känner sig bortvald.

Kan man sitta i soffan i lugn och ro på kvällarna och ge full fokus på bebisen.. Och de 15 timmarna Vince är på dagis. Jag känner att detta är jätte bra iallafall och nu har en stor sten lättat från mitt hjärta! ♥
(Har en bär-sele redan men det är ju inte riktigt samma sak gällande hud mot hud och amning. Men kommer säkerligen använda den också när bebisen blir lite större och mindre tutt-fixerad;P)

En Tri-cotti - Jätte snabb och smidig att ta på, och behöver inte knytas,
dras bara över axlarna.

Kommentarer
Postat av: Therese

Jag har med funderat på en sån, man blir ju lite rädd som du säger att det andra barnet ska bli avis. Vi får nr 2 i april och vår son är då 2,5 år.

2011-01-07 @ 13:33:26
URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0