Chirreeee.




Citodonen har varit slut hela dagen. Därför har det varit ännu värre idag.Inte sitta, inte ligga, inte stå, inte gå -  Reumatism-mottagningen är stängd under helgen och akuten måste ha mina journaler (så jag inte luras... för jag vill ju så gärna knarka lite på Cito nu när jag är höggravid. Det förstår dom väl?!)
I panik ringde jag förlossningen och beklagade mig och då skickade deras läkare recept elektroniskt till mig.
Thank u lord.

Nu är killarna iväg och hämtar. Jag tänker dock inte hålla på att dra ned så mkt som möjligt på medicinen som jag tidigare gjort. Det märks ju att det inte går. Det är inte roligt att ta det, men det är ett måste så jag får faktiskt hålla mig på maxdos för även om jag tar det så är det outhärdliga smärtor. Ingen mening att chansa med lite mindre då... + att jag får börja använda kryckorna igen. Sådär skoj med snö ute. Ska det fortsätta så får Vince gå på dagis om dagarna tills Magnus kommer hem. Kan ju inte ens ta hand om mig själv liksom.

Ska till min Bm på måndag och då ska jag prata ut ordentligt med henne. Det har ju varit jobbigt hela graviditeten men i närheten av detta har det absolut inte varit. Nu är man invalid igen som så många andra gånger i livet och det känns för jäkligt rent ut sagt när man har en liten (snart) 2åring här hemma.

Blir film i sängen nu ikväll med massa Chips och dricka.. Man får tänka positivt och glädjas åt det lilla<3
och hoppas på att medicinerna hjälper såpass att man kan få va smärtfri i liggande stilla läge ialf.
CHIRREEEEEE - Mumssss!


Kommentarer
Postat av: Jasmin gravid vecka 35 med lilla Milo

Shit vilket dilemma du lever med, Jag var typ beroende av citodon ett tag (var dock inte gravid)

men har en polare som är läkare, han sa att att två citodon är lika mycekt som 5 mg morfin :( usha usha vad jobbigt att inte ha något "val", jag lider verkligen med dig, även om jag inte har reumatism, så kom jag inte upp ur sängen och liknande det du skriver... Blev så ledsen för jag hade en helt annan "bild" av hur en graviditet ska vara... Det känns som man åkt på allt man kan få....



The notebook är EN AV MINA FAVORITER! Vi hade tom ett citat med i vårt bröllops tal:



The best kind of love is the kind that awakens the soul, makes us reach more, plants a fire in our hearts and brings peace to our minds



Gråter som en gris varje gång jag ser den :)

2011-01-08 @ 18:34:03
URL: http://jasminsnall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0