GoodnighT

L ö r d a g s k v ä l l . . .
... och jag ligger i sängen under täcket och surfar runt lite innan det är dags att sova. Är sjukt mätt i magen efter all choklad, chips och dricka ikväll.

Har sällskap av min Pappa & Kevin från Trollhättan idag. Har varit på Barnloppis under dagen där jag hittade 3 fynd till Eddie för sjuka priser.. I Vincents storlek var det bara fula mesiga kläder med massa noppror på. Även om det är sjukt billiga priser så sätter jag inte på honom nåt sånt!!!

Åkte vidare in till stan där vi kollade runt lite, matade Pippi-fåglarna och handlade lite till kvällen.

Vi har myst framför Melodifestivalen såklart - Är helt besatt i Loreens låt nu (My heart is refusing me).Hon skulle fasen vunnit allt. Gubben min är på 30årsfest, jag var också bjuden men är inte så sugen på sådant när lillprutten bara är 5 veckor. Då vill jag bara snoosa bebis såklart.
Men man blir typ aldrig bjuden på såna stora tillställningar annars nästan. Haha, bara när man inte kan. Eller är sugen. Men iofs är vi bjudna på svägerskans stora fina bröllop i Augusti och det ska bli såå kul :-) Skåla i champanje. Då kommer man va mer mogen för det också!!!

Lillegubben har sovit alldeles själv nu (utan att ligga på mamman) i flera timmar så jag blir nästan orolig. Hihi. Får nog lägga han på mig snart..<3 Inte ofta i livet man får ha en nyföding liggandes på en.. *Kärlek*

  

((Vincent gubben är helt ljuvlig om dagarna. Han försöker prata, och prata.. och prata :-) Så söt med sina egna ord för allting. Bara jag & Magnus som förstår dom. Men dom gjorde tydligen det på dagis och för han uttrycker sig så starkt och visar - Haha. Och allt han säger måste man upprepa så han förstår att man hör annars blir det liv i luckan och han säger samma sak tills jag gjort det. Haha, ja.. annars lär man sig inte saker och ting.
Ä L S K L I N G S - K I L L A R N A   -  Vi är så himla lyckligt lottade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0