I'd jump in front of a train for ya



Undra om det gav lite effekt att tömma båda brösten ändå.
Eddie har nu sovit själv (!!!) i snart 1½ timma. Han sover ALDRIG själv förutom på natten, utan alltid på sin mamma eller pappa (eller första bästa person, haha) :-P Hoppas det inte bara var en engångs förteelse. . .

Febern sänkte sig till runt 38 med alvedon förut men nu börjar jag känna mig öm & orkeslös så den stiger väl igen =/ Bläää !! Ska iallafall orka mig (och lillbäsen min) ut i solen och hämta Vince på dagis.

Orkar jag ännu mer så tar vi nog en snabbis förbi lekparken innan vi går in och slänger oss framför en film tills daddy in the house kommer hem. Får ju som sagt dåligt samvete för Allt, allt allt, vad det än gäller, och känner mig dålig. Sjukt jobbigt beteende, så jag får tvinga iväg oss till lekparken trots att det känns som döden är nära, haha.

Provade att blåsa med en hårtork på bröstet förut som sköterskan på Bvc sa, förstår kanske inte riktigt va det skulle va bra för men - HAHAHA. Vet ju att smärta känns lite bättre med värme men då är det nog smartare med bad. Får prova i Ef !!

Nä, på med Solglajjorna för första gången iår ♥♥♥


Kommentarer
Postat av: Sofia

Tänkte bara skriva att jag vet hur jobbigt det där dåliga samvetet är, det är asjobbigt att känna att man inte har tid och ork till 100% för båda barnen hela tiden.

Men ta det lugnt, ha inte dåligt samvete! Barn dör inte av att ha det lite tråkigt ibland, speciellt inte efter dagis för då tror jag att det är skönt för dom att varva ner lite. Och jag är helt övertygad om att det negativa med att få ett syskon helt klart uppvägs med hur himla kul dom kommer att få det sen! Moa älskar sin lillasyster och Svea bara avgudar storasyrran! Tänk vilka lekar dom kommer kunna leka med varandra som vi som föräldrar aldrig kan konkurrera med:)

2011-03-22 @ 22:20:47
URL: http://tobiq.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0