Lillgrisen 4 månader!!!

Tycker vi har lyckats få så himla bra rutiner när det gäller sovtiderna för barnen. Får båda barnen att sova middag samtidigt vid 12, och så vaknar dom ungefär samtidigt vid 14-14.30. Sen somnar dom båda två samtidigt för natten vid 19-tiden och vaknar typ samtidigt på mornarna vid 6-7.(Undantag för Eddie som äter nån gång på natten imellan såklart) Så fruktansvärt skönt att dom sover samtidigt så dom inte går om varandra, och man får egentid. Sjukt underbart. Trodde aldrig det skulle gå med 2 barn.

Idag blir Eddiebusen 4 månader och han ska få sin första Smakis... ;-D Blir spännande. Tänkte jag skulle mosa potatis och blanda med lite ersättning! Får se vad han tycker om det. Blir ingen "lunch-smakis" utan får bli en "middags-smakis" eftersom Magnus jobbar och såklart inte vill missa sin lilla kille's första måltid =)=)
Nu har vi ytterliggare en liten kille som ska göra alla sina saker för första gången.

Måste verkligen ringa och boka en tid för dop också innan det är för sent typ. Får nog bli i juli någongång. Det har bara inte blivit av för det är verkligen fullt upp jämt. Känns som man nyss hade dop liksom. Hahaha inte alls sugen på det igen. Hahaha, stackars Eddie. Inte lätt att va 2a barnet. Men han ska väl också få döpas såklart.

Nu ska jag passa på att sova middag samtidigt som dom små illbattingarna. Tjoflöjt!!!

NÄR HAN LÅG I MAGEN - EN KORT TID INNAN IGÅNGSÄTTNINGEN.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0