Resa. Nej tack. Aldrig mer.

Sent igår kväll kom vi hem ifrån Trollhättan igen. Efter en heeemsk resa ensam med barnen, rent ut sagt
:-Þ Först buss till Stationen i trollhättan, sedan skulle vi åka tåg men då va det inställt så ersättningsbussar skulle komma. Vi fick vänta en timma på den i gassade sol och typ 50pärs som också skulle med som va helt galna. Vincent hade bajsat hela blöjan full. "Bajs", sa han och tog sitt finger rakt i bajset. Hääärligt kände jag bara, för jag skulle inte kunna ha möjlighet att byta den på länge. (Och tyckte så synd om honom hela resan..snyffft) När bussen väl kom knödde sig alla förbi och skulle på först. Vagnen kunde man inte ta in i bussen så fick lägga den i bagaget och ha bägge barnen i knät under resan som va typ 2 timmar. Vincent tjöta som aldrig förr och va inte tyst en minut i den knökfulla bussen. En tjej va så himla snäll och hjälpte mig hela tiden och i slutet fick Vincent låna hennes Iphone och kolla på Teletubbies. Vilka snälla människor det finns.

När vi äntligen va framme i Gbg så skulle vi på Kungsbacka-Pendeln med vagn,ståbräda och fulla väskor. Man kommer inte på själv så folk fick hjälpa en. Vi sjöng och ramsade och försökte få tiden att gå.
Tackar gud för att Eddie var nöjd under hela resan.

Sen hämtade Magnus oss på Kungsbacka station och vi kom äntligen hem. Fick byta den stackars blöjjan och rumpan som va alldeles röd =/ Äta kvällsmat och snabbt i säng.

Vi sov länge (08) imorse.. Och nu är lillen på Dagis.
Jag har precis gjort mig tillgänglig i Vikariepoolen igen eftersom jag kommer va tvungen att behöva jobba extra vissa helger ibland eftersom Magnus nu ska gå som lärlig snart = As dålig lön.. ;-P
Känns sådär för jag vill inte va utan min lilla bebi. Men men va ska man göra.. Han har det ju lika bra med Papsen också såklart men jobbigast för mig.

Hej svejsss.

Kommentarer
Postat av: Fia - mamma till Lucas

Usch det lät inte som någon vidare trevlig resa :( Tur att barnen inte va arga och ledsna iaf.

2011-05-11 @ 11:46:17
URL: http://aije.blogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

Jag blir alldeles svettig bara jag läser. Det lät inte som en rolig resa men det var ju iaf himla tur att Eddie inte skrek on top of allt så att säga.

2011-05-11 @ 14:12:31
URL: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0