Z O M B I E

hAR verkligen varit en Zombie idag. Gått i min egna lilla värld, helt förstörd typ. Somnade 23.30 igår. Sen vaknade Eddie 01 för mat. 03 också och sedan vaknade han 04.00: Klarpigg, överlycklig och väldigt tjötsam. Ville bara dö kan jag meddela. Sån var han i 2 timmar tills han väcke storebrorsan.
Kanske sovit 2½-3 timmar allt som allt. Jag ber till gud att det blir mer sömn denna natt för man blir helt medvetslös med så lite sömn. Får lägga mig strax.


Kommentarer
Postat av: Isabelle

Ville bara tipsa om att nu kan ni vinna ett presentkort värt hela 10 000:- hos Nelly.com, du kan köpa en helt ny sommargarderob! Tävlingen hittar ni här:

http://barnshopping.se/nelly-com/



Sista dagen idag!

2011-06-01 @ 11:14:38
Postat av: Tina - Minnas mamma

Jo, men visst är det så. Hunden ska ut 4 timmar om dagen så sambon går ut första på morgonen och sen medan han är på jobbet går jag ut med hunden och Minna 2 gången. Även om det regnar, blåser, snöar, jag är sjuk, Minna skulle ha feber och Ja, oavsett vad liksom. Det är faktiskt mycket mer jobb än jag trodde och vi kan ju aldrig bara stanna inne en hel dag och mysa.

Minna är hemma hela dagar ibland, och sambon är hemma, för då kan någon av oss vara hemma med henne medan den andra går ut med hunden liksom.



Och alla måste inte gilla djur, inte är man hemsk för det :) alla är ju olika!

Kramar

2011-06-01 @ 20:14:58
URL: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0